Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Daisy blikt terug op Temptation Island: 'Ik heb na de eerste uitzending alleen maar gehuild' 

Daisy vond het verschrikkelijk om de eerste afleveringen van Love or Leave terug te zien.

Daisy blik terug op Temptation Island: 'Ik heb na de eerste uitzending alleen maar gehuild' 

In aflevering 9 van Temptation Island: Love or Leave werden vier single ladies naar huis gestuurd. Ook voor vrijgezel Daisy eindigde het liefdesavontuur, maar heel erg vond ze het niet. Sterker nog, ze vond de eerste afleveringen van het seizoen verschrikkelijk.

Liever naar huis 

Samen met Nick Eshuis blikt Temptations Daisy onder het genot van een burgertje en een frietje terug op haar deelname aan het programma. Ze vertelt onder andere dat ze het helemaal niet erg vond dat ze geen bos bloemen van de heren kreeg en daarmee de villa moest verlaten.

“Ik zei twee uur voor dat moment: ‘Ik ga liever naar huis dan dat ik hier nog drie dagen op mijn lui reet zit’.”

Nare reacties

Tijdens de aftrap van het seizoen lijkt Daisy het goed te kunnen vinden met Gregory. Sterker nog, er wordt volop geflirt. De vrijgezel kreeg na de uitzending van de eerste afleveringen daardoor echter meermaals lelijke verwijten naar haar hoofd geslingerd. Zo zou ze er zitten als verleider en niet als single die op zoek is naar de liefde. En dat deed haar wel wat.

“Het kwam donderdag op Videoland en ik heb de hele vrijdag alleen maar lopen huilen”, vertelt Daisy openhartig over de eerste twee afleveringen. “Ik vond het zo erg."

Volgens de single kwam ze op tv anders over dan hoe de situatie daadwerkelijk was. “Op dat moment (in de villa, red.) kwam het veel minder heftig over, want er zat geen muziekje onder en ze hadden mijn stem ook hoger gemaakt.” Ook zou er volgens Daisy een stukje uit zijn geknipt, waardoor ze meer als een verleider overkwam. "Het was niet zo bedoeld.”

Misschien ook voor jou:
Ook Temptations Fabrizio reageert op relatiegeruchten Love Islands Lisa 
Showbizz
  • Youtube Nick Eshuis
  • Videoland