doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Huh? Bewijst dit dat Gregory en Karina nog samen zijn na Temptation Island?

Zou het?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Greg en Karina

Hoewel Gregory nog alle vertrouwen in zijn relatie had met Karina, leek Karina daar heel anders over te denken. Het tweede kampvuur in Temptation Island: Love or Leave heeft behoorlijk wat tongen los gemaakt bij de kandidaten. Sterker nog, het lijkt over en uit tussen Karina en Greg. Or not? De twee zijn namelijk samen gespot...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Hoop

De laatste aflevering gaf niet veel hoop meer voor de relatie van Gregory en Karina. Gregory probeerde in eerste instantie zijn relatie met Karina nog te redden, terwijl zij juist steeds meer naar single Daryl leek toe te trekken.

De kampvuurbeelden waren dan ook behoorlijk schokkend voor Gregory, waarna hij besloot om zichzelf dan ook maar meer open te stellen voor de dames.

Geruchten

Omdat Karina het goed kan vinden met Daryl, en Gregory met Liyah, is de kans klein dat de twee Temptation Island als stel verlaten. Toch zijn fans er nu van overtuigd dat het koppel alsnog bij elkaar is. Op social media circuleert namelijk een foto, waarop Gregory en Karina vermoedelijk samen bij een pinautomaat staan.

Ook ging Gregory onlangs live op Instagram en tijdens die sessie was Karina's stem wel heel duidelijk te horen. Hmmm, of de twee echt nog bij elkaar zijn is nog niet duidelijk. To be continued!

Bekijk de beelden hier en hier.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');