Zien: zo ziet Temptations Roxanne er met lang haar uit

Daisy klapt uit de school over Temptation Island-exit

De single windt er geen doekjes om.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Daisy

Het was een grote shock voor zowel de couples als voor de vrijgezelle mannen en vrouwen, toen er in aflevering 9 van Temptation Island: Love or Leave maar liefst acht singles naar huis moesten. Daisy, die een kortstondige fling had met Gregory, was een van de vier vrouwen die naar huis werden gestuurd. De Italiaanse beauty onthult wat ze daar nou eigenlijk van vindt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Einde avontuur

We leerden Daisy in Temptation kennen als een vurige Italiaanse dame, die Gregory wel een paar woordjes Italiaans wilde leren. Helaas bleek het vuur tussen de twee niet echt aan te wakkeren en ook met de andere jongens had de single geen diepere connectie. Heel jammer vindt ze het dan ook niet dat ze naar huis werd gestuurd.

“Ik weet dat heel veel mensen het jammer vinden, maar eigenlijk ben ik super opgelucht", vertelt Daisy openhartig via Instagram Stories. "Ik zei toevallig twee uur voor het moment dat ik liever naar huis ging, want voor mijn gevoel was mijn avontuur wel klaar. Ik wist eigenlijk bij de ontmoeting al dat er geen man voor mij tussen zat, ook al kwam de eerste avond nog erg misleidend over. Er is niets gebeurd en ik kwam niet om mensen te pushen daarin.”

Bubbel

Het glas is bij Daisy zeker halfvol te noemen. “Ik heb een mooi avontuur gehad en nog mooiere mensen leren kennen. Daar ben ik dankbaar voor", zegt de prachtige brunette.

Gelukkig hoefde ze na haar Temptation-exit niet direct op het vliegtuig naar huis, vertelt ze. "We hebben nog een dagje heerlijk gechild op een resort en zijn daarna terug naar huis gevlogen. Ik werd herenigd met mijn familie die ik super erg had gemist." Daisy had het er erg moeilijk mee om haar familie niet te zien of te spreken. "Ik had op dag 2 al heimwee. Ik kon er niet goed tegen om geen controle over mijn leven te hebben." Toen Kevin de villa in kwam, hoorde ze dat overal op Facebook stond dat zij meedeed aan Temptation. "Dat trok mij echt uit mijn bubbel. Je hebt geen idee hoe raar het is om in die bubbel te zitten.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');