doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Daisy datete met de zoon van déze bekende BN’er 

Juicy! 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Daisy

Dat Temptations Daisy Piras een mooie en opvallende verschijning is, viel Temptations Gregory al op tijdens de eerste dag in de Italiaanse villa. En ook niemand minder dan Luca Borsato – inderdaad: dé zoon van – was het niet ontgaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gedate met Luca

In Love Therapy ontvangt presentatrice Gwen van Poorten een aantal spraakmakende deelnemers van Temptation Island: Love or Leave en in de eerste aflevering van de reeks voelt ze single Daisy aan de tand. Zo is ze maar wat benieuwd naar een gerucht dat momenteel de ronde doet.

“Daisy is naar bed geweest met Luca Borsato, de zoon van Marco Borsato”, legt Gwen het gerucht voor aan Daisy. De student fysiotherapie geeft vervolgens meteen aan dat ze ‘een heel slechte leugenaar is’. Voor de presentatrice is dit een ware bevestiging.

Relatie

“Ik heb wel een tijdje met Luca gedatet”, vertelt Daisy erover. Maar ze houdt het classy. “Wat er allemaal is gebeurd en wat we allemaal hebben gedaan, dat is privé. Het was wel een leuke tijd.”

Een romantische relatie zat er voor de twee niet in, maar ze zijn zeker nog on good terms. Zo vraagt Gwen of de Italiaanse schone en Luca nog steeds contact hebben en Daisy bevestigt dat dat het geval is. Of ze papa Borsato ook heeft ontmoet? Ook dat kan de single bevestigen. “Ja, ik heb hem ontmoet.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');