Maxime Meiland doet boekje open over band tussen Claire en Leroy

Ook onthult Maxime meer over de biologische vader van dochtertje Claire.

Lees ook

Tortelduifjes Maxime Meiland en Leroy Molkenboer laten maar al te graag aan de buitenwereld weten hoe dol ze op elkaar zijn. Plannen om te gaan samenwonen en om in het huwelijksbootje te stappen houden ze dan ook niet geheim. Maar hoe zit het eigenlijk met de band tussen Maxime’s grote liefde en haar dochtertje Claire?

Vaderfiguur

Wij zij niet de enige die benieuwd zijn hoe het gaat tussen Maxime’s 2-jarige dochter Claire en haar prins op het witte paard, Leroy. Ook op Instagram kreeg de Chateau Meiland-ster de vraag of cameraman Leroy ook een vaderfiguur is voor de kleine meid. Daar kan Maxime alleen maar enthousiast op reageren. “Ze zijn zo leuk samen. Leroy doet het heel goed en Claire is gek op hem.”

‘Papa’ zeggen

Het lijkt er zeker op dat Claire met Leroy een vaderfiguur erbij heeft. “Ze zegt ook papa, steeds meer ook”, aldus Maxime. “Dus ja, ze klikken goed.” En dat is maar goed ook, want de realityster en de cameraman hebben grootse plannen voor de toekomst. Onlangs vertelde Maxime nog dat zij en haar lief op zoek zijn naar een huisje om samen in te trekken. Ook zouden de twee het wel zien zitten om elkaar het ja-woord te geven.

Vader van Claire

Over de biologische vader van Claire deed Maxime onlangs ook een boekje open. Toen ze op 21-jarige leeftijd zwanger raakte, besloot ze in eerste instantie om de baby weg te laten halen. De vader van het kind zou meegaan naar de abortuskliniek, zo vertelt Maxime aan VIVA Mama.

“Hij wilde meegaan naar de kliniek om mij te steunen, maar toen ik besloot om het kind niet weg te halen, was het van: ‘Ik hoef je niet meer te spreken, doei'”. De familie van Claire’s vader heeft geen contact met Maxime en haar dochtertje. “Ik was de schuldige vond die familie (…) Het ergste vond ik dat ze zeiden: ‘Als het kindje vier jaar oud is, wanneer ze herinneringen gaat krijgen, dan komen we misschien een keer langs.'”

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook