doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Maxime Meiland klapt uit de school over vader van Claire

Meid, wat leuk! Maxime Meiland en Leroy gaan samenwonen

De tortelduifjes zijn klaar voor de volgende stap in hun relatie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maxime en Leroy

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, maar de bubbels mogen alweer koud gezet worden in huize Meiland. Maxime Meiland komt namelijk met goed nieuws op liefdesgebied.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Volgende stap

Moeder Erica Meiland bevestigt aan RTL Boulevard dat Maxime met haar grote liefde Leroy Molkenboer gaat samenwonen. De lovebirds zijn zelfs al begonnen met het zoeken naar een huis voor hen en Maxime's dochtertje Claire. Cameraman Leroy zette eerder zijn appartement in Hoofddorp al in de verkoop en zijn optrekje is inmiddels verkocht.

Weg uit Hengelo

Na een paar maanden in Hengelo te hebben gewoond, mag Maxime dus weer de verhuisdozen in gaan pakken. Daarmee is ze misschien niet de enige. Martien Meiland deed eerder in Linda’s Wintermaand al uit de doeken dat ze problemen hebben met hun woonboerderij in de Overijsselse provincie. Omdat het bestemmingsplan niet klopt, zou het zomaar kunnen dat de Meilandjes binnenkort wéér op zoek moeten naar een nieuw 'chateau'.

Montana en Dirk

Ook zus Montana en haar vriend Dirk hebben aangekondigd dat ze in 2021 bij elkaar in willen trekken. Dirk en Montana zijn al een lange tijd samen, maar woonden nog niet onder hetzelfde dak. De 26-jarige vond zich daar eerder namelijk nog te jong voor, zo vertelt ze aan Weekend. Montana is overigens niet van plan om in hetzelfde dorp als haar ouders neer te strijken. “We kijken hier in de omgeving: de bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');