Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Regé-Jean Page reageert op datinggeruchten rondom Bridgerton-collega Phoebe Dynevor

Lady Whistledown zou teleurgesteld zijn.

Bridgerton

Even leek het erop dat Phoebe Dynevor en Regé-Jean Page ook in real life een romance hadden. Zo deden onlangs geruchten de ronde dat de twee aan het daten zijn. Ook Regé-Jean kreeg hoogte van deze gossip en reageert nu op deze geruchten.

Geen vonk

Helaas zit een real life romance tussen Bridgerton’s leading couple er niet in. Tijdens een interview met Access lachte Regé-Jean om de roddels dat hij zou daten met collega Phoebe. “Alles wat je moet weten is opgenomen, daarom hebben we het zo mooi in beeld gebracht”, verwees de acteur grappend naar de serie.

“Alle vonken die oversloegen kwamen van het prachtige script dat we kregen. Ik denk dat die vonken meer dan genoeg zijn”, reageerde Regé-Jean vervolgens.

Bridgerton

De Netflix-hitserie Bridgerton gaan over de high society in het negentiende-eeuwse Londen, met daarbij alle juicy roddels, rivaliteit, schandalen en knappe huwelijkskandidaten die je in een kostuumdrama hoopt te zien. Centraal staat Daphne Bridgerton, gespeeld door Phoebe Dynevor, de oudste dochter van een machtige familie, die klaar is om de liefde te vinden. Ze valt uiteindelijk voor de knappe Duke of Hastings, Simon Basset, die vertolkt wordt door Regé-Jean Page.

Bridgerton is een enorm succes. Niet zo gek dat de kans groot is dat het kostuumdrama een tweede seizoen krijgt.

Misschien ook voor jou:
Zó ziet Daphne Bridgerton uit Bridgerton er in het echt uit
Showbizz
  • Access, CNN Entertainment
  • Bridgerton