Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze reden hebben de Temptation Island-kandidaten het steeds over ‘smashen’

Aha!

Daisy

Heb je de nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave al gezien? Dan is het je vast ook opgevallen dat iedereen het opeens over 'smashen' heeft. Maar waar komt dat 'smashen' opeens vandaan? Single Daisy geeft opheldering.

Smashen

We horen het Karina nog zeggen: “Ik zie Gregory bij het zwembad met een dame met wie hij smasht.” En ook Ricky nam dit woord al in de mond. “Ik wil proosten op de liefde en de smash die we gaan hebben.”

Maar waar komt dat smashen toch opeens vandaan? Iris Rulkens, Fawry not Sawry en Team Tempa gingen op onderzoek uit, en al snel komt single Daisy met het verlossende antwoord.

“Wij moesten dus smash zeggen, want de productie wilde een nieuw woord de wereld in helpen”, deelt Daisy met Team Tempa, en dit antwoord deelde Iris dan weer in haar Instagram Stories. “Volgens mij stond er een wedje op wie als eerst iemand smash kon laten zeggen haha.” Aha! Is dat ook weer duidelijk.

Afscheid

Daisy was een van de singles die in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave naar huis moest. Toch lijkt het erop dat ze het niet heel jammer vindt dat ze haar koffers moest pakken.

“Ik weet dat heel veel mensen het jammer vinden, maar eigenlijk ben ik superopgelucht", vertelt Daisy openhartig via Instagram Stories. "Ik zei toevallig twee uur voor het moment dat ik liever naar huis ging, want voor mijn gevoel was mijn avontuur wel klaar. Ik wist eigenlijk bij de ontmoeting al dat er geen man voor mij tussen zat, ook al kwam de eerste avond nog erg misleidend over. Er is niets gebeurd en ik kwam niet om mensen te pushen daarin.”

Het glas is bij Daisy zeker halfvol te noemen. “Ik heb een mooi avontuur gehad en nog mooiere mensen leren kennen. Daar ben ik dankbaar voor", zegt de prachtige brunette.

Misschien ook voor jou:
Temptations Daisy datete met de zoon van déze bekende BN’er 
Showbizz
  • Temptation Island: Love or Leave