Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Ricky was eerder samen met déze twee BN’ers

Aha!

Ricky Lukassen

Het lijkt erop dat er wat moois opbloeit tussen Temptations Ricky en Jaydi. Nu weten we al dat Jaydi voor deze romance een relatie had(?) met Sonny, maar onlangs kwam gossip queen Michella Kox erachter dat Ricky twee bekende exen heeft.

Relaties

Het lijkt erop dat Jaydi en Sonny er tijdens hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave zijn achter gekomen dat hun wegen zich gaan scheiden. Enne, we hebben zo’n vermoeden dat Jaydi niet lang bij de pakken neer gaat zitten. Zo heeft ze een heuse connectie met Ricky.

Het blijkt dat Ricky in het verleden ook een connectie had met twee BN’ers, die uiteindelijk zijn vriendinnen werden. Zo kreeg Michella Kox via Instagram onlangs het bericht binnen met de boodschap dat Ricky een relatie heeft gehad met presentatrice Saar Koningsberger en met zangeres Eva Treurniet (zij deed mee aan onder andere X Factor en The voice of Holland). Ook stuurde de berichtgever de boodschap dat Ricky wel heel erg zijn best doet om beroemd te worden.

Onderzoek

Michella ging uiteraard op onderzoek uit en vroeg Ricky naar zijn vorige liefdes. Ricky ontkent deze relaties niet en vertelt hoe de vork in de steel zit. "Ik heb inderdaad twaalf jaar geleden een relatie gehad met Saar. Wij zijn elkaar tegengekomen tijdens opnames van TMF. Ook heb ik vroeger achter de schermen gewerkt van meerdere tv-programma's", begint Ricky.

Hij vervolgt dat hij Eva zo'n zes jaar geleden leerde kennen. "Ik was matroos en zag Eva meedoen aan The voice of Holland en dacht toen: zo, wat een knappe griet, ik stuur haar een berichtje. Uiteindelijk heb ik twee jaar een relatie met haar gehad."

"Dus als ik het echt voor de fame deed, had ik twaalf jaar geleden wel meer mijn best gedaan", verklaart de wakeboarder.

Bekijk *HIER* een paar foto's van Ricky met zijn exen.

Misschien ook voor jou:
Zien: dít is de knappe zus van Temptations Jaydi
Showbizz
  • Michella Kox
  • RTL