Wait, what: bloeit er iets op tussen Temptations Fabrizio en déze Love Island-ster?

Plottwist: 8 singles moeten Temptation Island verlaten

Dit zag niemand aankomen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island

Terwijl sommige relaties standhouden – en sommige absoluut niet – loopt Temptation Island: Love or Leave op z'n eind. En dit was volgens de programmamakers hét moment om maar liefst acht (!) singles naar huis te sturen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vriendengroep

Het leven van de vrijgezellen op Temptation Island gaat helaas niet alleen maar over rozen. Net terwijl het één grote vriendengroep begon te worden, kwamen Monica en Kaj met vervelend nieuws. Alle personen van de deelnemende koppels moesten ieder twee favorieten kiezen die in de villa mochten blijven – de overige singles werden dan ook naar huis gestuurd.

En ja, dit werd een ongemakkelijk moment. De single die mocht blijven kreeg namelijk een bloemetje in de handen gedrukt, de anderen kregen niks. Weet je nog dat je vroeger tijdens gymles weleens al laatste werd gekozen? Nou, zo'n gevoel kregen we erbij.

Goede reden

Uiteraard bedenken de programmamakers deze plottwist niet zomaar. In the end zijn de koppels op het zonnige Italië om een connectie aan te gaan, en niet om een nieuwe vriendengroep te vinden.

Welke singles er precies naar huis worden gestuurd? Daar zaten volgens ons nog best wat verrassende keuzes tussen. Vooral Sonny besloot een opvallende twist aan het programma te geven – wat bij single Rosanna in het verkeerde keelgat schoot. Hmmm...

Benieuwd welke vrijgezellen hun koffer moeten pakken? Je bekijkt deze plottwist in de nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave die vanaf vandaag op Videoland staat.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');