Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: ‘Bridgerton-musical’ gaat viral op TikTok

Wat zou Lady Whistledown hiervan vinden?

Bridgerton

Menig Netflixer is in de ban van Bridgerton en de mysterieuze Lady Whisledown. Ook TikTok-gebruikers zijn charmed door de serie en gaan dan ook graag aan de haal met het populaire kostuumdrama. Zo wist TikTokker Abigail Barlow een Bridgerton inspired muziekvideo op te nemen die momenteel viral gaat.

“I burn for you”

Even een kleine side note: heb je alle afleveringen van Bridgerton nog niet gezien? Dan bevat de onderstaande tekst wellicht een spoiler.

Met de iconische uitspraak I burn for you wist hertog Simon Daphne – en ons ook – te overtuigen van zijn liefde voor haar. TikTokker Abigail ging met deze romantische scène aan de haal en wist ‘m om te toveren tot een heuse musical-uitvoering. Het lied is dan ook getiteld Burn For You, en deze indrukwekkende video gaat momenteel viral.

@abigailbarlowww

I’m pitchy but I’m having too much fun writing this ✨ ##IsThisAvailable ##fyp

♬ original sound - Abigail Barlow

Bridgerton-musical 

Abigail heeft inmiddels meerdere Bridgerton-liedjes opgenomen. Zo kwam ze ook al eens met liedjes op de proppen die ze vanuit de personages van Eloise en Penelope ten gehore brengt.

Enne, het lijkt erop dat Abigail met haar Bridgerton-liedjes een heuse trend is gestart. Zo zijn meerdere TikTokkers nu aan de haal gegaan met Bridgerton-nummers en is de hashtag #BridgertonMusical geboren.

Beluister hieronder een paar van onze favorieten:

@abigailbarlowww

##bridgertonmusical

♬ original sound - Abigail Barlow
@abigailbarlowww

What kind of song should I write next? Let me know in the comments ✨💜 ##bridgertonmusical ##fyp

♬ original sound - Abigail Barlow
Misschien ook voor jou:
Bridgertons Golda Rosheuvel doet uit de doeken wat haar ideeën zijn voor seizoen 2 
Lifestyle
  • Cosmopolitan
  • Bridgerton