doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Dit is alles wat we weten over seizoen 2 van Bridgerton

Bridgertons Golda Rosheuvel doet uit de doeken wat haar ideeën zijn voor seizoen 2 

The queen has spoken!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Bridgertons Golda Rosheuvel

Golda Rosheuvel neemt de rol van Queen Charlotte op zich in de Netflixhit Bridgerton. Momenteel doen geruchten de ronde dat Bridgerton maar liefst acht seizoenen krijgt! Enne, Golda heeft al voor ogen wat er in een tweede seizoen zou moeten gebeuren.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Identiteit Lady Whistledown

In het eerste seizoen van Bridgerton was onder andere te zien dat the queen obsessed is met de roddelkrant van Lady Whistledown. Ze is dan ook vastbesloten om erachter te komen wie degene is die roddels verspreidt in de ‘ton’.

Spoileralert: in de laatste aflevering van Bridgerton is te zien dat Eloise Bridgerton denkt dat ze de identiteit van Lady Whistledown heeft achterhaald. Ze ontdekt echter dat queen Charlotte haar identiteit wil onthullen en stuurt de koets waarin Lady Whistledown zit, weg voordat ze ontmaskerd kan worden. Uiteindelijk is de identiteit van Lady Whistledown nog niet onthuld en blijft dat een mysterie voor haar lezers.

Dus, wat voor plannen heeft Golda voor the queen in seizoen twee?

Plannen

"Als creator Chris van Dusen naar me toekomt en zegt: ‘Golda, wat zou jij graag in seizoen twee willen zien als er een seizoen twee komt?’ Dan zou ik zeggen: ‘The queen en Eloise moeten samen een alliantie sluiten om erachter te komen wie Whistledown is’”, deelt Golda met Insider.

“Ik denk dat ze geïntrigeerd is door de vrouw die het lef heeft om op de tenen van de koningin te trappen”, vervolgt Golda. “Daar (in het ontdekken van de identiteit van Lady Whistledown, red.) zit voor queen Charlotte veel vreugde in, want ze houdt wel van een beetje roddelen.”

Enne, Chris van Dusen onthulde onlangs dat er mogelijk acht seizoenen van Bridgerton komen, omdat de Bridgerton family bestaat uit acht kinderen. En daar komt nog bij dat de serie is gebaseerd op acht boeken. Wellicht komt de 'ton' er dan in een van de volgende seizoenen achter wie Lady Whistledown is…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');