Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink uit zijn frustratie op Instagram

"Kom op, man", deelt Donny op Instagram.

Donny Roelvink

Donny Roelvink uitte het afgelopen weekend zijn frustratie via Instagram. De realityster krijgt regelmatig leuke berichtjes van zijn fans, maar dit liep het afgelopen weekend uit de hand. Het telefoonnummer van Donny werd namelijk gelekt.

"Een beetje irritant"

Via Instagram liet Donny het afgelopen weekend weten dat hij continu werd gebeld door zijn fans. “Mensen, ik ga jullie om een gunst vragen", begint Donny in zijn video op Instagram. Al gauw wil de Roelvink-telg alle mensen die zijn telefoonnummer hebben ontvangen, iets op het hart drukken.

"Dit berichtje is voor de mensen die mijn telefoonnummer hebben. Het is blijkbaar gelekt. Ik heb geen idee hoe dit is gebeurd, maar goed", gaat hij verder.

Continu gebeld

Al gauw laat Donny weten dat hij continu gebeld wordt door zijn fans. "Jongens, het is een beetje irritant als je de hele dag gebeld wordt door mensen met ‘Hallo, hallo, met wie spreek ik?’ Ook gisteren bijvoorbeeld, op zaterdagavond om twaalf uur. Is dat nou echt wat je met je tijd doet?!”

Donny wordt naar eigen zeggen continu bestookt met belletjes en appjes. Iets waar hij absoluut niet vrolijk van wordt. "Kom op, man!", laat hij dan ook weten.

Misschien ook voor jou:
Donny en Janice vieren bijzondere mijlpaal
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram