Singles opgelet: dit is waarom januari de beste maand is om te daten

Noooo: dít powerkoppel uit Love Islands USA is uit elkaar

Het finalekoppel bleek toch niet meant to be.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Johnny Cely

Trouwe kijkers van Love Island USA konden vanaf de eerste afleveringen al smullen van de liefde tussen Johnny Middlebrooks en Cely Vazquez. De twee leken een perfecte match en belandden zelfs in de finale. Helaas leek de liefde tussen het tweetal niet forever and ever.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Uit elkaar

Johnny en Cely zijn uit elkaar, dit laat Cely in een bericht via Twitter weten. "Omdat jullie allemaal van zo dichtbij hebben kunnen meegenieten van onze relatie, moet ik jullie helaas nu melden dat Johnny en ik niet langer samenzijn”, begint ze.

“We hebben onze relatie altijd als een open boek gehouden, maar vragen toch om respect en privacy omtrent deze beslissing. Er is geen reden om te speculeren. Ik ben dankbaar voor onze tijd samen, maar het is nu simpelweg beter voor ons als we ons beiden op onze persoonlijke ontwikkeling richten. We hopen jullie support te kunnen blijven ontvangen nu we verder gaan met het volgen van onze dromen.”

Powerkoppel

Dat de twee uit elkaar zijn hadden veel volgers niet aan zien komen. Cely en Johnny leken al vanaf het begin van het seizoen meant to be, maar helaas is niets minder waar. Het andere finalekoppel, Justine Ndiba en Caleb Corprew, zijn daarentegen nog altijd samen. Dit tweetal ging tijdens de finale van Love Island USA met 100.000 Amerikaanse dollars naar huis.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');