Coronaproof daten: Love Island USA gaat door op bijzondere wijze

Zien: dít zijn de deelnemers van Love Island USA

We kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen van Love Island begint.
Love Island

Yesssss, liefhebbers van de serie Love Island kunnen opgelucht ademhalen. Onlangs werd bekend gemaakt dat Love Island USA ondanks het coronavirus toch nog wordt opgenomen. Inmiddels zijn ook de deelnemers bekend gemaakt. Dit betekent dat het nieuwe seizoen waarschijnlijk niet lang op zich laat wachten...

The Islanders

Het blijft altijd een leuk moment: de introductie van alle Islanders. We maken kennis met vijf vrouwen en zes mannen. En guess what: ze zijn stuk voor stuk ontzettend knap. Hoe kan het ook anders?

Op de Instagrampagina van Love Island USA worden de singles gepresenteerd. 'Bring on the boys' en 'Cuz girls just want to find luuuuuv', staat in de beschrijving bij de foto's.

Dit bericht bekijken op Instagram

Cuz girls just want to find loooove! 💕 #LoveIslandUSA

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandusa) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🔥 Bring on the boys! 🔥 #LoveIslandUSA

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandusa) op

Coronaproof daten

Love Island USA wordt dus gewoon opgenomen, maar niet zoals we gewend zijn. Het zal ditmaal niet in een grote villa worden opgenomen, maar in een hotel – het intens grote The Cromwell, in Las Vegas.

"Het personeel van het hotel werkt hard om de reglementen in acht te kunnen nemen, en alle deelnemers zullen eerst in quarantaine en isolatie gaan", luidde het statement een week geleden op de website Ew.com.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f7603001f8bb', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });