Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe liefde voor Julia Mekkes

Love is in the air!

Julia Mekkes

Hoewel Julia Mekkes’ deelname aan First Dates haar geen nieuwe liefde opleverde, lijkt het liefdesgeluk haar toch toe te lachen. In haar nieuwste vlog heeft ze het namelijk over haar vriend die bij haar op bezoek komt…

Romance

Julia neemt in haar nieuwste vlog onder meer haar planning van de dag door. In eerdere video’s deelde ze al dat ze het ‘gezellig’ heeft met iemand, maar inmiddels lijkt het erop dat er daadwerkelijk een romance opbloeit.

“Straks komt mijn vriend. Zal ik hem mijn vriend noemen, jongens? Anders is het ook zo raar, want ik kan zijn naam niet zeggen, en ik ga ook niet zeggen dat mijn ‘scharrel’ of ‘date’ langskomt."

"Straks komt mijn vriend even gezellig een kopje koffiedrinken. Daar heb ik heel veel zin in, want ik heb hem een beetje gemist.”

Begin

De advocate vervolgt dat ze haar nieuwe liefde nu twee dagen niet heeft gezien, maar volgens haar is die beginperiode van een romance juist altijd zo leuk. “Ik heb helemaal zin om hem te zien en te knuffelen.”

Na het bezoekje van haar vriend gaat Julia even bij haar ouders eten. Enne, het lijkt erop dat hij al meteen punten heeft gescoord bij haar ouders. “Mijn vriend had een luchtje van werk meegekregen. En dat is mama’s lievelingsluchtje, dus die geef ik aan haar. Hij heeft meteen een goede zet gedaan bij mijn moeder.” Aha!

Bekijk de hele vlog van Julia hieronder.

Misschien ook voor jou:
Julia Mekkes binnenkort te zien bij First Dates Vips
Showbizz
  • BrunoPress
  • YouTube