Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Julia Mekkes binnenkort te zien bij First Dates Vips

Zal de advocate hier dan de liefde van haar leven vinden?

Julia Mekkes

De relatie van Julia Mekkes en Dave Roelvink liep in 2019 op de klippen. Sinds haar breuk met de dj heeft de advocate geen nieuwe liefde in haar leven gehad. Wellicht komt daar binnenkort verandering in, want Julia doet mee aan First Dates Vips!

First Dates Special

Julia laat vandaag op Instagram weten dat ze net als Maria Tailor, Kasper Paalman en Jill van Dooren meedoet aan het datingprogramma. “Yesss, ook ik mag nu (eindelijk) bekendmaken dat ik heb meegedaan aan First Dates Specials”, deelt Julia enthousiast op Instagram.

Het lijkt erop dat de influencer een topdag heeft beleefd in het First Dates-restaurant. “Wat een ervaring was dit. Ben je benieuwd wie er naast mij zit? Aanstaande zondag 22 november om 20.20 uur is onze date te zien op NPO 3.”

Breuk Dave

Julia had drie jaar lang een relatie met Dave. De twee besloten in 2019 echter uit elkaar te gaan. Dave is inmiddels terug bij zijn jeugdliefde Jazzlyn. De twee gingen in 2015 uit elkaar, maar besloten de liefde een nieuwe kans te geven.

“Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet eens samen een hapje wilden eten”, deelde de dj hierover aan RTL Boulevard. The rest is history.

Misschien ook voor jou:
Julia Mekkes doet boekje open over inkomen
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram