Famke Louise reageert op kritiek over omgang hondje: 'Mijn hond laat alles toe' 

Oeh la la: Famke Louise vierde tweede kerstdag met déze Love Island-deelnemer

Hangt er liefde in de lucht?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Famke Louise

Famke Louise vierde tweede kerstdag niet alleen. Zo blijkt uit haar Instagram Stories dat ze deze kerstdag vierde met niemand minder dan Love Island-deelnemer Denzel Slager. Zou dit dan betekenen dat Famke een nieuwe liefde in haar leven heeft?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Merry Christmas

Zoals we van Famke gewend zijn, geeft ze haar followers graag een inkijkje in haar privéleven. Tijdens de kerstdagen mogen de Instagram Stories dan ook niet ontbreken. Enne, de zangeres showt niet alleen het prachtig versierde interieur. Zo blijkt uit de beelden dat niemand minder dan Denzel, jawel de winnaar van het eerste seizoen van Love Island, bij haar was op tweede kerstdag.

Famke toont op een van de beelden namelijk een jacuzzi en Denzel showt dezelfde jacuzzi in een filmpje op zijn Instagram. Bovendien plaatste de Islander ook een filmpje waarop hij samen met het hondje van Famke te zien is.

Bekijk de foto's HIER.

Double date

Famke en Denzel brachten tweede kerstdag niet alleen met elkaar door. Zo werden de twee vergezeld door Vonneke Bonneke en haar vriend. Volgens RTL Nieuws zou Vonneke in haar Instagram Stories hebben geroepen dat het viertal op double date is.

Denzel won samen met Aleksandra Love Island seizoen één. In oktober maakten de twee helaas bekend dat ze officieel uit elkaar zijn. Ook Famke is sinds kort weer single. Zo had de influencer een relatie met Rapper Tré Samuels, maar na drie maanden werd er een punt achter hun relatie gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');