doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Bibi Breijman over kerstplannen met Waylon en Teddy: 'Dit jaar geen glitterpakje'

Love Islands Aleksandra doet boekje open over relatie met Denzel: 'We waren streng voor elkaar'

De relatie tussen Aleksandra en Denzel ging niet altijd over rozen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Aleksandra

Aleksandra Jakobczyk en Lotte van Leeuwen zijn sinds hun deelname aan Love Island nog altijd goed bevriend. Onder het genot van een McDonald's menu vertelt Aleksandra in een video op het YouTube-kanaal van Lotte alles over haar liefdesleven en heftige break-up.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Denzel Slager

Aleksandra was voor een lange tijd samen met Love Island-deelnemer Denzel Slager. De twee zijn sinds een maand uit elkaar, en hielden de reden van de break-up redelijk geheim. In gesprek met Lotte vertelt Aleksandra dat ze de reden van de breuk niet eens goed kan uitleggen, maar dat ze zich momenteel veel beter voelt.

Zo vertelt ze onder andere dat de relatie tussen het tweetal niet altijd even gezond was. "In het begin was ik sowieso superjaloers, maar ik moet eerlijk toegeven; Denzel heeft uiteindelijk echt mijn vertrouwen gewonnen", begint ze. "Maar ik vind wel dat onze relatie te beperkt was. We lieten elkaar niet veel dingen alleen doen."

Streng tegenover elkaar

Aleksandra laat vervolgens weten dat zij en Denzel elkaar niet echt vrijlieten. "We waren best wel streng voor elkaar (...) er was bijvoorbeeld geen sprake van dat ik op reis ging met vriendinnen, of dat hij op reis zou gaan met vrienden."

"Het komt waarschijnlijk doordat het vertrouwen er in het begin niet was. We hebben er vanaf het begin een gewoonte van gemaakt om elkaar te beperken. Daar is het vervolgens bij gebleven."

Naar eigen zeggen ontstond het wantrouwen al tijdens het Love Island-avontuur. "Ik was daar superwantrouwig. Ik was er gewoon zeker van dat Denzel mij ging bedriegen. Ik vertrouwde hem gewoon niet", vertelt ze openhartig. Het is dan ook duidelijk dat Aleksandra haar volgende relatie anders aan gaat pakken. "Omdat hij geen dingen alleen mocht doen van mij, mocht ik dat ook niet van hem. Het was een gewoonte geworden om elkaar dingen te verbieden. Dat wil ik echt niet meer in mijn volgende relatie."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');