Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wait, what?! Prince Charmings Tommy zagen we eerder in Geordie Shore

Oh, dus dáár kennen we die 'worldie' van.

Tommy

Wij zijn helemaal verslaafd aan Prince Charming, waarin Marvin op het Italiaanse eiland Sicilië op zoek gaat naar de liefde. Een van de single mannen die meedoet is de knappe Tommy. Enne, die komt ons wel heel bekend voor. Hij was namelijk te zien in Geordie Shore.

Prince Charming

Hoewel Tommy niet bij de eerste tien single mannen Il Palazzo Bianco behoorde, maakt dat hem niet minder geliefd bij Marvin. Sterker nog, het lijkt erop dat de twee het érg goed met elkaar kunnen vinden. Tommy is dan ook een van de serieuze kanshebbers in Prince Charming.

Als hij het hart van Marvin weet te veroveren, is dat echter niet zijn eerste 'bekende' liefde...

Geordie Shore

Eerder konden we Tommy en zijn shiny white teeth al bewonderen in ons all-time favoriete Engelse realityprogramma Geordie Shore. Hij dook in het twintigste seizoen van het programma op, toen hij een date met Nathan had.

Die date was op zijn zachtst gezegd kort maar krachtig. Te zien was hoe hij zijn date een paar Nederlandse woordjes probeerde te leren. Hier was Nathan zo van onder de indruk, dat hij vroeg of Tommy vaker naar Newcastle wilde komen. Ook Tommy was enthousiast en nodigde zijn date uit voor een reisje naar Amsterdam. Helaas is het tussen die twee dus niets geworden, maar wie weet vindt Tommy de ware liefde bij Marvin. To be continued...

Misschien ook voor jou:
Oh no: bom barst tussen Prince Charmings Alastair en Sezer
Lifestyle
  • Videoland
  • MTV