doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Elise Schaap gaat in op teleurgestelde reacties Undercover-fans

Ai: slecht nieuws voor Undercover-fans?

Het derde seizoen laat misschien langer op zich wachten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Undercover

Liefhebbers van de spannende Netflix-hit Undercover wachten met smart op het derde seizoen. Wanneer dit seizoen op Netflix verschijnt is nog niet duidelijk. En daar komt nog bij: hoofdrolspeler Tom Waes is onlangs geopereerd en moet het de komende tijd rustig aan doen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Tom Waes

Tom aka Steve of Bob scheurde aan het begin van dit jaar zijn kruisbanden en meniscus. Als keiharde werker ging de acteur gewoon door met zijn serie Reizen Waes. Ook verscheen hij op de set van Undercover om het derde seizoen op te nemen. Dit alles met een brace onder zijn kleding.

Toch moest de acteur na zijn lelijke val alsnog onder het mes. Dit deed hij volgens Het Laatste Nieuws dan ook na de laatste draaidag van het jaar.

Spannend

Liefhebbers van de serie moeten helaas nog even geduld hebben. Het is namelijk nog niet duidelijk of de opnames van de serie op 22 januari hervat worden. Tom zit voor nu namelijk nog met krukken opgescheept. Ook moet de acteur rustig aan doen en kan hij hierom de aankomende zes maanden niet sporten – of een sprintje trekken tijdens een spannende achtervolging.

Of we hierom langer moeten wachten op het derde seizoen? Let's hope not. Maar we weten wel, Undercover zonder Steve (of Bob), is geen Undercover. We wensen je daarom heel veel sterkte, Tom!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');