doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Déze feitjes wist je nog niet over Undercover

Huh: kijkers spotten opvallende hint in aftiteling Undercover 2

Is het een foutje of een hint?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Undercover 2

Afgelopen zondag verscheen de laatste aflevering van Undercover 2 op Netflix. Fans genoten van de spanning en sensatie rondom de Bergers, Steve en Nathalie. Echter, tijdens de aftiteling van de laatste aflevering verscheen er iets opvallends in beeld...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Let op: dit artikel bevat spoilers!

Ontknoping

Het tweede seizoen stond tot ieders verbazing niet in het teken van XTC-baas Ferry Bouman, liefje Danielle en hondje Khaleesi. We zagen voornamelijk de familie Berger en Undercover-agent Steve – die het zichzelf in iedere aflevering niet erg makkelijk maakte.

In de laatste aflevering zagen we de ontknoping. Tot aan de laatste minuten van de aflevering wisten we niet of JP en Laurent opgepakt zouden worden en ook Nathalie en Steve werden nog nét niet levend begraven. Het verhaal leek uiteindelijk goed afgesloten, maar toch bracht een opvallend detail in de aftiteling de opvallende kijker in de war.

"Wij moeten eens praten"

Kijkers die nog even naar de aftiteling bleven turen, zagen dat er plotseling een zin in beeld verscheen. "Wij moeten eens praten", verscheen zonder reden tussen de rest van de aftiteling. Is dit een hint of een foutje? Kijkers vragen het zich af op Twitter.

Zo denken sommige fans dat JP en Ferry samen in de gevangenis een plan gaan smeden om Steve te pakken. Of dit ook echt gaat gebeuren? De opnames van seizoen drie van Undercover zijn begonnen, dus we moeten nog even geduld hebben...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');