doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Exclusief! Elise Schaap over het crimineelste wat ze ooit heeft gedaan

Elise Schaap gaat in op teleurgestelde reacties Undercover-fans

“Sommige mensen waren teleurgesteld en anderen vonden het fantastisch.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Elise Schaap

Het langverwachte tweede seizoen van Undercover viel niet bij iedereen in de smaak. Zo vonden sommige fans van de serie het jammer dat Ferry en Danielle nauwelijks te zien waren in het vervolg. Toch genoot actrice Elise Schaap ervan om weer even in de huid van Danielle te kruipen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Seizoen twee

“Ik was blij dat ik erin zat überhaupt”, vertelt Elise aan RTL Boulevard. “Toen we drie jaar geleden begonnen aan seizoen één, was het idee: dit is een case en seizoen twee gaat mogelijk over iets heel anders. Dus ik vond het een hele grote verrassing dat wij er nog doorheen verweven waren”, legt de actrice uit.

Een aantal fans van Undercover waren teleurgesteld dat Danielle en Ferry weinig in beeld waren. “Sommige mensen waren teleurgesteld en anderen vonden het fantastisch. Ik ben het eens met die laatste groep, ik vond mijn Vlaamse collega’s weergaloos.”

Crimineel verleden

Elise speelt in Undercover het liefje van crimineel Ferry. Of Elise zich weleens aangetrokken voelde tot een foute man? Daar is ze duidelijk over: "Nee joh, ik woon al zestien jaar samen met brave hendrik, dat rebelse bestaan is aan mij voorbijgegaan”, deelde ze onlangs met Grazia.

Een duistere achtergrond heeft de actrice dan ook zeker niet. “Ik heb een keer een etui bij de Hema gestolen”, vertelt ze over het crimineelste wat ze ooit heeft gedaan.

“En toen probeerde ik het nog een tweede keer te doen, snel door die poortjes te glippen, maar toen gingen ze af. Ik ben zo geschrokken dat ik terug de winkel in ben gerend en dat etui snel in het vak heb gegooid. Het was saved by the bell, daarna heb ik het nooit meer in mijn hoofd gehaald om iets te stelen.”

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');