Wauw: Nikkie de Jager deelt groot nieuws

Wij zijn nu al benieuwd!

Nikkie de Jager a.k.a NikkieTutorials deelde gisteren fantastisch nieuws op social media. De beautygoeroe krijgt namelijk haar eigen documentaireserie op YouTube!

NikkieTutorials: Layers Of Me

In de vierdelige documentarieserie NikkieTutorials: Layers Of Me krijgen fans een uniek kijkje in Nikkies privéleven. De beautygoeroe heeft in de afgelopen drie jaar veel mooie, maar ook verdrietige momenten meegemaakt. Al deze onderwerpen zullen in de documentaireserie dan ook aan bod komen.

Zo zal de visagist onder meer vertellen over het verlies van haar broertje Mikai, haar pestverleden en over haar coming-out als transgender.

Linda Hakeboom

NikkieTutorials: Layers Of Me belooft een bijzonder persoonlijke documentaire te worden. Niemand minder dan goede vriendin Linda Hakeboom mocht de documentaire over de visagist maken.

De journalist filmde de afgelopen jaren het leven van de vlogster. Op Instagram laat Linda dan ook weten ongelooflijk trots te zijn op Nikkie. “Trots op lieve Nikkie (maar dat ben ik altijd) en dat ik haar leven drie jaar lang vast mocht leggen.” Ook staat Linda erbij stil dat ze dankzij een fantastisch team deze serie kon afmaken terwijl ze aan de chemo zat. De journalist kreeg augustus dit jaar namelijk de diagnose borstkanker.

“Het was vallen en opstaan en af en toe was het groen voor onze ogen, ik zeg het eerlijk. Maar… we did it!“, schrijft Linda. “Voor mij is dit nu al een lichtpuntje in dit belachelijke jaar van pandemie én kanker hebben tegelijkertijd.”

Trailer

Op 28 december gaat de eerste aflevering van NikkieTutorials: Layers of Me in première. Bekijk hieronder alvast de indrukwekkende trailer.

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws