Spoiler alert: geeft déze foto aan dat dit koppel Temptation Island heeft overleefd?

Temptations Ricky over vrijgezellenbestaan: 'Ik was niet heel netjes'

"Ik had niets te klagen", laat Ricky weten.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Ricky

Temptation Island: Love or Leave-deelnemer Ricky is tot over zijn oren verliefd op de knappe Jaydi. De wakeboarder is al een flinke tijd vrijgezel, maar had naar eigen zeggen nooit wat te klagen. In een nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy doet Ricky een boekje open over zijn vrijgezellenbestaan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Niet netjes

Gwen van Poorten vraagt zich – net als de rest van Nederland – af waarom Ricky in hemelsnaam nog vrijgezel is. "Daar heb ik zelf voor gekozen", begint hij. "Na mijn laatste relatie heb ik mijzelf beloofd dat ik alleen nog maar verliefd wil worden op iemand waar ik echt iets mee op kan bouwen."

Over zijn vrijgezelle verleden laat Ricky weten: "Ik had niets te klagen. Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik sommige meisjes niet heel erg netjes heb behandeld. Als ik het niet meer zag zitten, dan ging ik ze gewoon niets meer sturen – dat is niet heel netjes."

Gekwetst

Maar naar eigen zeggen is Ricky zelf ook weleens gekwetst. "Twaalf jaar geleden maakte mijn ex-vriendin het uit nadat wij terugkwamen van een wintersportvakantie. Ze vertelde de volgende ochtend: 'Het wordt 'm toch niet", dit was na een 2,5-jarige relatie."

De wakeboarder geeft aan dat hij op dit meisje echt verliefd was, het tweetal woonde zelfs al samen. "Dit voelde heel erg heftig. Ik heb huilend mijn ouders opgebeld (...) hier is wel een flinke tijd overheen gegaan, maar uiteindelijk vind je wel de liefde."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');