doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Stopt dit koppel dan tóch met Temptation Island?

Spoiler alert: geeft déze foto aan dat dit koppel Temptation Island heeft overleefd?

Hmmm...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Karina Greg

In de vorige aflevering van Temptation Island: Love or Leave zagen we dat de relatie tussen Gregory en Karina niet helemaal meer lekker liep. Echter, de twee werden naar verluidt de afgelopen week samen gespot in een winkelcentrum. Hebben de twee de relatietest dan toch overleefd?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Stiekeme foto

De koppels zijn inmiddels allemaal weer in Nederland en hebben het Temptation Island-avontuur al lang en breed achter de rug. Hoe moeilijk het ook is, de koppels mogen niet samen gezien worden. Dit kan namelijk voor spoilers zorgen. Enne, daar worden de programmamakers niet heel erg blij van.

Hoe dan ook. Naar verluidt werden Gregory en Karina samen gespot in een winkelcentrum, en hier werd ook een nogal geheimzinnige foto van gemaakt. Is dit een teken dat de twee nog een happy couple zijn?

Onduidelijk

Op de foto zien we een koppel voor een pinautomaat staan. De twee staan met hun rug naar de camera toe en dragen een mondkapje. Het zouden Karina en Gregory kunnen zijn – maar who knows. Onder de foto op het Instagram-account van Team Tempa staat geschreven: "Karina en vieze Greg alweer samen op pad."

In de reacties maakt Gregory in ieder geval duidelijk dat hij dit niet is. "Ben ik niet", reageert hij met lachende emoticons. Wij zijn benieuwd. Is het koppel nog steeds bij elkaar of hebben we te maken met twee lookalikes?

Je bekijkt de foto *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');