doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó zag Temptations Ricky er vroeger uit

Temptations Ricky doet boekje open over zijn liefde voor Jaydi

Volgens de knappe wakeboarder was het liefde op het eerste gezicht.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptations Ricky

Gisteren zagen we in de nieuwste aflevering van Temptation Island: Love or Leave dat de vonk tussen Ricky en Jaydi oversprong. Als we Ricky mogen geloven was er sprake van liefde op het eerste gezicht. In een aflevering van Temptation Love Therapy vertelt de knappe wakeboarder er alles over.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Liefde op het eerste gezicht

In gesprek met Gwen van Poorten blikt Ricky terug op de romantische date die het met Jaydi in de vijfde aflevering had. "Ik was zeker verliefd daar", begint hij. "Als het aan mij lag, had ik het bij de eerste blik al."

"Ik denk dat dat echt liefde op het eerste gezicht was", legt de wakeboarder uit. "We hadden onderling met de jongens afgesproken dat we niet als hyena's op de dames af zouden springen. Ik zag dat veel jongens hun voorkeur uitging naar Jaydi, en er gingen een stuk of vier jongens meteen met haar praten. Toen dacht ik: dat ga ik niet doen." Toch bleef Ricky naar eigen zeggen continu oogcontact zoeken met Jaydi. "Ik zag dan ook dat ze ondertussen naar mij keek."

Zo snel verliefd

Gwen vraagt zich – net als veel kijkers af – hoe Ricky en Jaydi zo snel die verliefde gevoelens konden ontwikkelen. Volgens Ricky heeft dit te maken met het feit dat je niet veel andere zaken aan je hoofd hebt. "Je bent natuurlijk afgezonderd, je hebt geen telefoon. Dit heeft heel veel invloed. Het klinkt heel stom, maar je moet dan wel gewoon met elkaar praten."

Het is ook Ricky niet ontgaan dat Sonny in de laatste aflevering Jaydi tóch niet kwijt wil raken – terwijl hij hier in de eerste drie afleveringen totaal anders over dacht. "Ik heb heel veel gesprekken gehad met Jaydi. Het was zo dat hij (Sonny, red) mee wilde doen aan dit programma", gaat Ricky verder. "Sonny heeft gezegd: 'Ik zie het niet gebeuren dat Jaydi binnen veertien dagen verliefd kan worden op iemand anders. Maar ja, ik had maar drie dagen nodig." Hmmm...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');