doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Stopt dit koppel dan tóch met Temptation Island?

De laatste aflevering van Temptation Island: Love or Leave laat ons behoorlijk in spanning. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Temptation Island

Dat de vernieuwde van Temptation Island écht een andere weg in is geslagen moge duidelijk zijn. Intieme gesprekken en avontuurlijke dates worden niet geschuwd, maar niet elk koppel lijkt zich open te stellen. Sorelis en Gulcin kunnen alleen maar aan elkaar denken. Gaan de twee het zonovergoten Italië vroegtijdig verlaten?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Gemis

Gulcin en Sorelis besloten niet zozeer deel te nemen aan het liefdesprogramma om te kijken of zij de liefde bij een ander konden vinden. Nee, zij wilden weten of ze een tijdje zonder elkaar zonder zijn. En Temptation-kijkers hebben het al lang in de smiezen: dat kunnen ze niet zo goed.

Tijdens het kampvuur van de dames was Gulcin behoorlijk in tranen, want wat miste ze haar vriend. Zou Sorelis zich ook weer willen herenigen met zijn vriendin? Het zou maar zo kunnen. Aan het einde van afgelopen aflevering zien we hoe Sorelis presentator Kaj Gorgels even wil spreken. “Kaj, heb je even?”

Wat gaat Sorelis met de presentator bespreken? Wil hij stoppen met het programma? Het zou geen donderslag bij heldere hemel zijn, aangezien geruchten over het vertrek van de twee al een tijdje de ronde doen.

Nieuw koppel 

De geruchten houden daar overigens niet op. Volgens de Instagrampagina Team Tempa maakt een nieuw koppel binnenkort hun opwachting: Eva en Kevin. De jonge en sportieve tortelduifjes volgen alle andere Temptation-deelnemers op Instagram én ze reageren regelmatig onder foto’s van hen.

To be continued…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');