Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Fabrizio nog niet klaar voor een nieuwe relatie 

Op Instagram deelt Fabrizio dat hij momenteel nog niet openstaat voor een nieuwe relatie. 

Temptations Fabrizio

Nog niet zo lang geleden strandde de ogenschijnlijk steady relatie van Fabrizio Tzinaridis en Lotte Vanlingen. De relatiebreuk ging de tattoo-artist niet in de koude kleren zitten en daarom ziet de Temptation-ster een nieuwe relatie voorlopig nog niet zitten.

Geen nieuwe relatie 

Het is een pittige tijd voor Fabrizio. Zijn tattoo-shop moet noodgedwongen dicht vanwege de coronamaatregelen van de Belgische overheid en zijn relatie met Lotte strandde. De tattoo-artist hoopt snel weer te mogen tatoeëren, maar in een nieuwe relatie heeft de ex-Temptation Island-deelnemer voorlopig nog geen zin.

Op Instagram beantwoordt Fabrizio regelmatig vragen van zijn volgers. Gisteravond was weer zo’n moment en volgers waren benieuwd naar het liefdesleven van Fabrizio. Zo wilde iemand weten of hij alweer openstaat voor een nieuwe relatie. “Not at the moment”, was het antwoord van de Belg.

Een andere volger van Fabrizio is benieuwd of hij in zijn eentje gelukkig is. Helemaal duidelijk is het niet of hij liever in een relatie zit of single is, maar op de vraag antwoordt hij dat het wel prima gaat. “Just doing fine”, aldus Fabrizio.

Breuk

Begin november maakten Fabrizio en Lotte wereldkundig dat de twee niet meer samen zijn. De breuk zagen velen niet aankomen, de twee woonden immers samen en lieten zich zelfs al uit over een kinderwens. “Van mij mag het nu al gebeuren”, vertelde Fabrizio er destijds over aan Story.

Toch mocht het er niet van komen voor de twee. De relatie strandde, maar de tattoo-artist benadrukte dat er geen sprake was van ruzie. “Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is.”