doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: dít is de nieuwe vriend van Pommeline

Temptations Fabrizio over kinderen: 'Van mij mag het nu al gebeuren'

Fabrizio is helemaal klaar voor de volgende stap in zijn relatie.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fabrizio

Temptation Island-deelnemer Fabrizio Tzinaridis is al een halfjaar tot over zijn oren verliefd op Lotte Vanlingen. In een interview met Story vertelt Fabrizio openhartig over de toekomstplannen met zijn grote liefde.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kinderwens

Fabrizio laat aan Story weten dat hij niet kan wachten om aan kinderen te beginnen. Wel verwacht de realityster dat mensen kritiek zullen hebben en denken dat hij te snel gaat. "Maar dat is toch de bedoeling van een serieuze relatie? Lotte en ik zijn allebei ambitieus. Van mij mag het nu al gebeuren", vertelt hij.

De Temptation Island-deelnemer geeft toe dat het ook fout kan gaan tussen hem en Lotte, maar daar wil hij nu niet aan denken. "Ik wil op jonge leeftijd van het vaderschap kunnen genieten", geeft hij aan. Luckily is niet alleen Fabrizio enthousiast, ook Lotte wil al op vroege leeftijd moeder worden.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

"Ik wil heel graag mama worden rond mijn tweeëntwintigste. Als het goed zit in je relatie, moet je niet langer wachten. Mijn mama hoort dat niet zo graag: zij was zwanger van mij op haar tweeëntwintigste, een ongelukje", vertelt Lotte aan Story. De moeder van Lotte vindt dat het koppel er goed over na moet denken. "Maar ik heb niet veel behoefte meer om op stap te gaan. En uit eten gaan kun je ook perfect met een kind", aldus Lotte.

Trouwen

Fabrizio heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk. Hij vertelt dat hij op dat moment nog niet klaar was voor het vaderschap. Fabrizio heeft naar eigen zeggen in die tijd een paar onverantwoorde beslissingen genomen.

"Maar nu ben ik wel blij met mijn zoon en probeer ik er voor hem te zijn, zoals het hoort. Jammer genoeg zie ik hem niet vaak, slechts één keer om de twee weken. Als ik bij hem ben, vind ik dat zo fijn dat ik niet kan wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen."

Aan Trouwen moet Fabrizio voorlopig niet denken. Hij deed al eerder een huwelijksaanzoek bij zijn ex-vriendin Pommeline. "Nee, mijn knieën zijn al versleten", lacht hij. "Dat huwelijksaanzoek bij Pommeline was impulsief en ondoordacht. Ik was verblind door de media, maar ik voelde dat er iets niet klopte. Anders was ik ook nooit vreemdgegaan."

Fabrizio vertelt dat Lotte graag eerst trouwt en daarna aan kinderen begint. "Maar voor mij mag het ook andersom", geeft Fabrizio aan.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');