Lotte openhartig over relatie met Fabrizio: ‘Niet fijn dat hij al een kind heeft’

De blondine doet een boekje open over haar relatie met Fabrizio.

Fabrizio Tzinaridis en Lotte Vanlingen zijn al een tijdje happily in love. Fabrizio heeft al een kind uit een eerdere relatie, wat voor Lotte af en toe best lastig is. In een interview met Dag Allemaal vertelt de blondine er openhartig over.

Best lastig

Dat Temptation Island-deelnemer Fabrizio uit een eerdere relatie een zoontje heeft, vindt Lotte soms best ingewikkeld.

“Als vrouw is het natuurlijk nooit fijn dat je partner al een kind heeft”, vertelt ze.

Papa en mama

Onlangs gaven Lotte en Fabrizio aan dat zij klaar zijn voor het ouderschap. De twee kunnen niet wachten om kinderen te krijgen. “Misschien komt het er na de zomer wel van”, geeft Lotte dan ook aan.

Fabrizio vertelde onlangs aan Story dat hij niet te lang wil wachten. “Lotte en ik zijn allebei ambitieus, van mij mag het nu al gebeuren. Ik wil op jonge leeftijd van het vaderschap kunnen genieten.”

Slechte periode

Fabrizio heeft al een zoontje uit een eerdere relatie. In een eerder interview vertelde Fabrizio dat hij op dat moment nog niet klaar was voor het vaderschap. De realityster heeft naar eigen zeggen in die tijd een paar onverantwoorde beslissingen genomen.

“Maar nu ben ik wel blij met mijn zoon en probeer ik er voor hem te zijn, zoals het hoort. Jammer genoeg zie ik hem niet vaak, slechts één keer om de twee weken. Als ik bij hem ben, vind ik dat zo fijn dat ik niet kan wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen.”

Bron: Dag Allemaal | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws