doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Fabrizio deelt indrukwekkende transformatie

Temptations Fabrizio geeft update na breuk Lotte: 'Ik pieker veel'

Via Instagram laat Fabrizio weten hoe het met hem gaat.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Fabrizio Tzinaridis

Fabrizio Tzinaridis en Lotte Vanlingen leken een steady relatie te hebben, maar sinds een week is het koppel niet meer samen. Naar eigen zeggen wilde Fabrizio rust om dit te verwerken. Maar toch geeft de Temptation Island-ster een update op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Pittige tijd

Op Instagram beantwoordt Fabrizio regelmatig vragen van zijn volgers. Omdat hij een pittige tijd achter de rug heeft, gezien de break-up met Lotte en de ernstige coronacrisis in België, vragen veel volgers hoe het nu écht met Fabrizio gaat.

“Om eerlijk te zijn: geen flauw idee. Hoe gaat het met de mensen in het algemeen? Ik weet oprecht niet hoe ik mij de laatste dagen voel of hoor te voelen. Lockdown nummer één was onwerkelijk, maar ook ‘nieuw’. We wisten niet wat we moesten verwachten. Ik had mijn partner 24 uur per dag bij me, wat het niet per se makkelijker maakte, maar vooral draaglijker”, begint Fabrizio.

Piekeren

Fabrizio heeft zijn eigen tattooshop en moet vanwege de tweede lockdown opnieuw zijn deuren sluiten. Inmiddels zit hij weer thuis en heeft hij naar eigen zeggen flink wat te verwerken. "Ik zit thuis, mijn relatie is verleden tijd en ik heb te veel tijd om na te denken, dus ik pieker veel. Ik zoek naar afleiding."

"Gelukkig ben ik me er wel van bewust dat dit een fase is en probeer ik me op het positieve te focussen. Zoals mijn lieve zoon, mijn familie, vrienden en toekomstige ambities", gaat hij verder.

Nieuwe passie

Over Lotte vertelt Fabrizio niet al te veel. De Temptation Island-deelnemer is vooral bezig met zijn toekomst. Zo laat hij weten dat hij zich wil focussen op zijn social-mediakanalen. "Ik wil mijn persoonlijke ervaringen delen en misschien iemand daarbuiten het gevoel geven dat hij of zij niet alleen is."

Maar dat is niet alles. Fabrizio laat ook weten dat hij zijn zinnen op een gloednieuwe passie heeft gezet. "Ik heb mijn zinnen de laatste tijd meer en meer op acteren gezet, en ook al is het een long shot, je zal nooit slagen als je de sprong niet waagt. Dus ja, why not?"

View this post on Instagram

Hoe is het nu echt met je? Goeie vraag. Om eerlijk te zijn. ‘Geen flauw idee’. Hoe gaat het met de mensen in het algemeen? Ik weet oprecht niet hoe ik mij de laatste dagen voel of hoor te voelen. Lockdown 1 was al onwerkelijk maar ook gewoon ‘nieuw’. We wisten niet wat we moesten verwachten. Ik had mijn partner 24/24 bij me wat het niet per sé makkelijker maakte maar vooral draagzamer denk ik. Na die eerste lockdown mocht ik terug aan het werk en vloog ik er ook met volle moed weer in. Zowel in de gym als in de tattooshop. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt denk ik. Ik had heel wat te recupereren maar dat is me ook gelukt. Alleen maar om enkele maanden later weer gedwongen de deuren te moeten sluiten. Dus hoe gaat het nu met me? Ik zit thuis, mijn relatie is verleden tijd en ik heb TE veel tijd om na te denken. Dus ik pieker veel. Ik zoek naar afleiding. Gelukkig ben ik me er wel van bewust dat dit een fase is en probeer me op het positieve te focussen. Zoals mijn lieve zoon, mijn familie, vrienden en toekomstige ambities terwijl ik me vastklamp aan het feit dat er mensen zijn die het veel en veel erger hebben dan ik. En dat ik wat minder moet bitchen. Ik persoonlijk heb nog niemand verloren aan COVID-19 en mijn visie is daarom misschien nog best sceptisch. Maar goed, dat is mijn gevoel. Ik probeer nieuwe uitdagingen aan te gaan en me voor te bereiden op wat komen gaat. Het blijft natuurlijk niet voor altijd zo. Dus ik probeer mijn social media weer wat leven in te blazen door mijn persoonlijke ervaringen te delen en misschien iemand daarbuiten het gevoel te geven dat hij/zij niet alleen is. Of dat we kunnen levelen door interactiever te zijn. Alsook heb ik mijn zinnen de laatste tijd meer en meer op acteren gezet en ook al is het een long shot zal je nooit slagen als je de sprong niet waagt. Dus ja.. why the fuck not? Sincerely yours, Fabrizio

A post shared by FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) on

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');