Maker LCDP onthult meer details over vijfde seizoen

Spannend!

Netflix kondigde eerder dit jaar het heugelijke nieuws aan dat er nog een vijfde seizoen van La Casa de Papel komt. Helaas moeten we nog even wachten op het vijfde en tevens ook laatste seizoen van de populaire serie, or not? Maker Alex Pina verklapt via social media namelijk een aantal details over het nieuwe seizoen. Spannend!

Details

Het vierde seizoen eindigde natuurlijk weer met een enorme cliffhanger, waardoor de verwachtingen voor het vijfde seizoen hoog liggen. Alex Pina onthult op Twitter dat er ook zeker weer een heleboel spannende momenten aan zitten te komen.

“Adrenaline zit in het DNA van ‘La Casa de Papel’. Iedere dertig seconden vinden er dingen plaats die de karakters storen, een draai naar actie”, vertelt de regisseur tegenover RTL.

Spannend

“De bende wordt in onomkeerbare situaties geduwd, in een wilde oorlog: het is het meest epische deel van alle delen die we hebben gemaakt”, aldus Alex Pina.

Ook actrice Itziar Ituño, die Lissabon speelt in de serie, heeft het een en ander gezegd over het laatste seizoen. “Ik denk dat het een succes is om de serie daar te beëindigen”, vertelt ze. “Het is beter om mensen verlangend achter te laten, maar het zal me pijn doen”, aldus Itziar.

Het is nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: LCDP

Laatste nieuws