Omg: geweldig La Casa de Papel-nieuws!

Déze nieuwe gezichten gaan we zien in het vijfde seizoen van La Casa de Papel

Alle fans van de populaire Spaanse serie La Casa de Papel, opgelet!
La Casa de Papel

Netflix kondigde afgelopen vrijdag het leuke nieuws aan dat we weer kunnen gaan genieten van het vijfde, maar helaas ook het laatste seizoen van de populaire Spaanse misdaadserie La Casa de Papel. Verder gaan we in dit seizoen ook twee nieuwe gezichten zien. Dit maakte de streamingsdienst bekend via Facebook.

Nieuwe gezichten

Netflix plaatst op Facebook een bericht met de twee nieuwe acteurs die we in het vijfde seizoen te zien krijgen.

"Misschien overallen we je hier een beetje mee, maar Miguel Ángel Silvestre en Patrick Criado zijn toegevoegd aan de cast van La Casa de Papel", schrijft de streamingsdienst. Welke rol zij zullen gaan vertolken is helaas nog niet bekend.

Wat we wel weten is dat de acteurs in meerdere populaire films en series hebben gespeeld. Zo heeft Miguel in de populaire misdaadserie Narcos gespeeld, en was Patrick onder andere te zien in de film La gran familia española en de serie Vivir sin permiso.

Opnames

De opnames van het vijfde seizoen zijn deze week van start gegaan. Wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend.

Gelukkig dropte Netflix afgelopen vrijdag een nieuw seizoen van een andere populaire Spaanse serie: Vis a Vis: El Oasis. Maar je kunt natuurlijk ook altijd de eerste vier seizoenen van La Casa de Papel bingewatchen!

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f703bedb671c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });