doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Maker La Casa de Papel doet opmerkelijke onthulling

Yes! Netflix bevestigt vijfde seizoen La Casa de Papel

Helaas is er ook slecht nieuws bekendgemaakt over het vervolg van de serie...
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
De cast

Het vierde seizoen van La Casa de Papel eindigde met een grote cliffhanger. Fans waren er daarom ook van overtuigd dat er een vijfde seizoen komt. En ja hoor: Netflix heeft het vijfde seizoen gisteren dan eindelijk aangekondigd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vijfde seizoen

Hoewel er eerder nog werd gespeculeerd over een vijfde én zesde seizoen, werd gisteren bij de aankondiging ook meteen bekendgemaakt dan het vijfde seizoen tevens het laatste seizoen zal zijn.

"We hebben bijna een jaar nagedacht over hoe we afscheid moesten nemen van de groep", vertelt schrijver Alex Pina. "De oorlog bereikt zijn hoogtepunt, het is ook het meest epische en meest opwindende seizoen dat we gemaakt hebben."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Opnames

Naast een aantal oude vertrouwde gezichten zullen er in het nieuwe seizoen ook een aantal nieuwe acteurs te zien zijn. Onder andere Miguel Ángel Silvestre (Sky RojoSense 8) en Patrick Criado (La gran familia española, Vivir sin permiso), voegen zich bij de cast.

De opnames van het vijfde seizoen zullen volgende week al van start gaan. Wanneer we het nieuwe seizoen op Netflix kunnen verwachten is nog niet bekend.

Gelukkig dropte Netflix gisteren een nieuw seizoen van een andere populaire Spaanse serie: Vis a Vis: El Oasis. Maar je kunt natuurlijk ook altijd de eerste vier seizoenen van La Casa de Papel bingewatchen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');