Huh? Deze Love Island-ster kreeg een heel vreemd bericht van Scott Disick

The Lord stuurde een bijzonder bericht naar de Islander.

Lees ook

Megan Barton Hanson maakte in 2018 haar intrede in de Love Island UK-villa. De bombshell is het inmiddels wel gewend dat haar inbox vol zit met DMs, maar het bericht dat ze dit weekend kreeg was wel heel bijzonder. Niemand minder dan Scott Disick had namelijk contact met haar opgenomen.

Gedrag Love Island

Megan had tijdens haar Love Island-deelname een korte fling met Eyal. En dat is nou net hetgeen waar Scott het – twee jaar na dato – even over wil hebben. “Ik ben kortgeleden voorgesteld aan een mooie man, genaamd Eyal. Toen ik zag wat hij op televisie deed, was ik verbaasd door jouw gedrag”, begint de KUWTK-ster tegen de Islander.

Megan en Eyal vormden kort een koppel in de Love Island-villa in 2018. Megan voelde echter niet díe klik en de twee hadden boevendien niet dezelfde humor. De blondine besloot dan ook een punt achter hun romance te zetten. En daarmee schopt ze – ja, nu nog – tegen het zere been van Scott.

Excuses aanbieden

The Lord vervolgt namelijk in zijn bericht aan Megan dat ze respectloos met Eyal omging. Hij vraagt haar dan ook of ze bereid is om alsnog haar excuses aan te bieden voor haar gedrag.

“Je hebt misbruik gemaakt van zijn gevoel voor humor en zijn kwetsbaarheid. Het stoort me dat je zo respectloos met iemand omging, zonder daar een goede reden voor te hebben. Ik wil graag weten of je bereid bent om hem je excuses aan te bieden. Het feit dat je hem vertelde dat hij niet grappig is – terwijl jij zelf ook niet Jim Carey bent – is absurd”, vervolgt Scott.

Zorgen

Dat Scott Megan zo’n twee jaar na dato een bericht stuurt over het programma, vindt Megan nogal vreemd to say the least. “Ik ben niet vaak sprakeloos, maar… sorry?! Wat heb ik zojuist gelezen. Ik ben oprecht een beetje bezorgd om Scott”, reageerde Megan.

Hoe Scott opeens op de hoogte was van het akkefietje tussen Megan en Eyal? Simpel. Scott datet momenteel met de 19-jarige Amelia Hamlin, en zij is het zusje van Eyals vriendin Delilah. Aha!

Bekijk *HIER* het bericht van Scott aan Megan.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook