Wait, what?! Krijgen Scott Disick en Kourtney Kardashian een vierde kindje?

In de trailer van het nieuwe seizoen lijken de twee weer bij elkaar.

Momenteel is het erg lastig to actually keep up with the Kardashians. De trailer van het gloednieuwe seizoen van Keeping Up With The Kardashians is zojuist online gezet en het lijkt hierin mogelijk dat Scott Disick en Kourtney Kardashian een vierde baby krijgen. Say what?!

Baby

In de trailer is te zien dat zus Kim aan Kourtney vraagt of ze het opnieuw aan het proberen is met haar ex Scott, maar we zien helaas niet wat Kourts antwoord hierop is.

“Scott zei tegen mij: 'We gaan voor baby nummer vier',” zegt Kim later in de trailer tegen haar zus. Moeder Kris vraagt vervolgens aan haar oudste dochter of ze zwanger is waarop Kourtney lacht, maar opnieuw niets zegt. The drama.

KUWTK

Scott en Kourtney hebben samen drie kinderen, Mason (10), Penelope (8) en Reign (5). Het stel was negen jaar samen en ging vijf jaar geleden uit elkaar. The lord (Scotts bijnaam) had daarna een paar jaar een relatie met de 22-jarige Sofia Richie, maar zij gingen onlangs uit elkaar. Kourt had een knipperlichtrelatie met Younes Bendjima (27), maar deze relatie liep ook op de klippen.

Zouden de twee dan nu toch eindelijk de relatie nieuw leven in geblazen hebben? En deze bezegelen met een vierde baby? De tijd in KUWTK zal het leren.

17 september verschijnt het één na laatste seizoen van de serie.

Dit bericht bekijken op Instagram

Hi my loves!!!! Season 19 premieres Sept 17 on E! #KUWTK

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Keeping Up With The Kardashians

Laatste nieuws