Zien: Scott Disick geniet van date night met 19-jarige ‘vriendin’

De twee krijgen bezoek van een private sushi-chef in eigen huis.

Scott Disick has moved on. Niet lang na het stuklopen van zijn relatie met Sofia Richie wordt hij regelmatig gespot met het 19-jarige model Amelia Hamlin. Zo genoten de twee onlangs van een romantische date night.

Lovebirds

Amelia en Scott – de ex van Kourtney Kardashian – werden voor het eerst samen gezien tijdens een Halloween party. Sindsdien wijken de twee niet meer van elkaars zijde, tenminste, dat is wat fans afleiden uit de Insta-posts van de love birds. Zo deelden ze dezelfde foto van een romantisch diner en van een zwoele zonsondergang.

Ditmaal besloten de twee samen te genieten van een diner at home. Op Instagram deelde Amelia een video van een privé sushi-chef die verschillende dingen in een keuken bereid. “Thuisblijven, omdat het de juiste keuze is”, deelde Amelia bij de video. Vervolgens deelde Amelia een foto waarop Scott poseerde met de chef-kok himself. Hmm…

Amelia Hamlin

Net als Scott is Amelia geen onbekende in de realitywereld. Ze is namelijk de dochter van Lisa Rinna uit Real Housewives of Beverly Hills en acteur Harry Hamlin, onder andere bekend uit Mad Men en Glee.

Of de twee happily in love zijn? Dat weten we nog niet zeker. Echter, de Instagram Stories van het tweetal doen lijken van wel. Je bekijkt de beelden van de romantische date van het tweetal *HIER*.

Bron: Life & Style | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws