Billie Eilish is woedend: 'Houd alsjeblieft op met deze shit'

Billie Eilish wordt gebodyshamed en fans zijn not amused

De zangeres kreeg de ene na de andere heftige reactie op een paparazzi foto.
Billie Eilish

Billie Eilish staat bekend om haar extreme coupes en signature baggy outfits. De zangeres verschijnt niet vaak in een loeistrakke outfit, maar droeg onlangs op straat een tanktop met een kort broekje. De foto van Billie in haar strakke outfit ging al gauw het hele internet over...

Bodyshaming

Terwijl de zangeres in haar zomerse outfit over straat liep, wist een fotograaf Billie op de kiek te zetten. De foto verscheen al gauw op Twitter, waarna het bodyshamen van start ging.

"In tien maanden heeft Billie Eilish het lichaam van een vrouw van middenin de dertig – die iedere dag wijn drinkt – gekregen", klinkt het in een reactie op Twitter. En deze reactie schoot bij veel fans in het verkeerde keelgat.

Respect

Mrs. Eilish heeft een flinke achterban en al gauw lieten fans van zich horen en namen zij het voor de zangeres op. 'Alle lichamen verdienen het om geaccepteerd en loved te worden, het maakt niet uit wat de vorm of maat is. Respect voor Billie dat ze zich comfy voelt in haar eigen lichaam', schrijft een fan.

De foto waar het allemaal om te doen is? Die bekijk je *HIER*.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f9371d4004ea', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });