doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Dave Roelvink zonder neptanden

Dít is de 'nieuwe' vriendin van Dave Roelvink

De nieuwe liefde van Dave is voor hem geen onbekende.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Dave Roelvink

Het verdriet was groot toen Dave Roelvink en zijn ex-vriendin Julia Mekkes besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Inmiddels is de dj over deze moeilijke breuk heen. Want wat blijkt? Oude liefde roest niet! Dave is weer samen met zijn jeugdliefde, zo laat hij weten aan RTL Boulevard.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verliefd

Dave bevestigt aan RTL Boulevard dat hij weer een relatie heeft met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De relatie van de twee lovebirds kwam in 2015 ten einde, maar het koppel geeft het een nieuwe kans. Volgens de dj zijn de wonderen de wereld nog uit.

"Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten", vertelt hij.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Tatoeage

Dave vertelt dat tijdens het etentje met Jazzlyn alles weer zoals vanouds voelde. "Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?".

Dave vertelt dat Jazzlyn zijn eerste vriendin was. Dit is inmiddels al acht jaar geleden. Jazzlyn haar naam is Dave letterlijk en figuurlijk nooit vergeten. "Mijn eerste tatoeage was zelfs haar naam, dus ik heb er nu dubbel plezier van", grapt Dave.

Dit bericht bekijken op Instagram

❤️ @jazzlyn__d

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');