doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: Dave Roelvink bont en blauw

Julia Mekkes reageert op nieuwe vriendin Dave Roelvink

Julia laat weten hoe zij over de nieuwe relatie van haar ex denkt.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Julia Mekkes

Het verdriet was groot toen Dave Roelvink en zijn ex-vriendin Julia Mekkes besloten om een punt achter hun relatie te zetten. Inmiddels is de dj over deze moeilijke breuk heen, want hij is namelijk weer samen met zijn jeugdliefde. Julia laat nu in een nieuwe YouTube-video weten wat zij daarvan vindt.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe vriendin

Julia kaart in haar vlog de nieuwsberichten over Dave en zijn jeugdliefde Jazzlynn aan. Ze heeft naar eigen zeggen ontzettend veel berichten gekregen over hoe het nu met haar gaat. "In ieder geval gaat alles heel goed met mij. Ik wens Dave al het geluk toe met haar", vertelt ze.

De advocate laat weten dat ze op dit moment druk bezig is met haar nieuwe huis. Julia is naar eigen zeggen niet echt bezig met de liefde. "Ik denk als ik straks lekker in mijn huisje zit en ik heb alles op orde dat het vast ook wel goed moet komen in de liefde met mij. Daar maak ik me totaal geen zorgen over en daar ben ik niet echt mee bezig."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_middle_article');

Jeugdliefde

Dave bevestigde afgelopen week aan RTL Boulevard dat hij weer een relatie heeft met zijn jeugdliefde Jazzlyn. De relatie van de twee lovebirds kwam in 2015 ten einde, maar het koppel geeft het een nieuwe kans. Volgens de dj zijn de wonderen de wereld nog uit.

"Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten", vertelde hij.

Dave vertelde dat tijdens het etentje met Jazzlyn alles weer zoals vanouds voelde. "Het was weer heel gezellig en we merkten dat we toch wel veel raakvlakken hebben en goed met elkaar overweg kunnen. En toen bedachten we; waarom proberen we het niet nog een keer?".

Dave liet weten dat Jazzlyn zijn eerste vriendin was. Dit is inmiddels al acht jaar geleden. Jazzlyn haar naam is Dave letterlijk en figuurlijk nooit vergeten. "Mijn eerste tatoeage was zelfs haar naam, dus ik heb er nu dubbel plezier van", aldus Dave.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');