Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Viktor Verhulst onthult met wie hij weleens het bed deelt

"Als we een avondje zijn gaan stappen, belanden we samen in bed."

Viktor Verhulst

In de nieuwste aflevering Rooijakkers over de Vloer brengt presentator Art Rooijakkers een bezoekje aan Gert Verhulst. Met Gert praat Art onder meer over Gerts huwelijk en kinderen. Zoon Viktor komt ook even langs, en dat levert interessante gesprekken op...

Band kinderen

Gert wordt ook wel gezien als de Vlaamse John de Mol. De oprichter van Studio 100 heeft het dan ook altijd druk met werk. Zo geeft hij eerlijk toe dat hij daardoor veel van de opvoeding van zijn kinderen, Viktor en Marie, heeft gemist. “Ik was natuurlijk veel afwezig. De opvoeding is gebeurd door hun moeder, dat moet ik eerlijk zeggen”, vertelt Gert over wat voor vader hij was.

Inmiddels is de band met zijn kinderen erg hecht. Zo vervolgt Gert dat zijn kinderen altijd alles met hem delen. “Ze komen alles vertellen. Zeker Viktor komt alles vertellen. Ik hoef dat niet altijd te weten”, zegt Gert.

Love Island

Het is dan ook niet gek dat Viktor en Marie ook even voorbijkomen in de aflevering. Art spreekt Viktor vlak voordat hij het vliegtuig naar Spanje pakt om Love Island te presenteren. “Ik vertrek over drie dagen.”

Ook doet Viktor een boekje open over zijn love life. “Mijn liefdesleven staat op een zeer laag pitje eigenlijk. Het is natuurlijk niet zo erg als je zeven weken weg bent. Nu komt dat goed uit, maar het is soms wel eenzaam”, biecht de presentator op. “Ik ben ondertussen al twee jaar alleen, dus dat is wel even.”

Samen slapen

“Alsof jij altijd alleen slaapt”, zegt Art. “Ja, eigenlijk wel.” Gelukkig hoeft Viktor niet alleen maar eenzame nachten te beleven. Zo doet de presentator uit de doeken met wie hij weleens het bed deelt.

“Als ik met iemand samen slaap, is het eigenlijk met onze vader”, vertelt Viktor lachend. “Als we een avondje zijn gaan stappen, belanden we samen in bed.” Van een romance met een leuke dame is dus helaas geen sprake. Bummer.

Rooijakkers over de Vloer is nu te zien op Videoland en vanavond om 21.30 uur te bij RTL 4.

Misschien ook voor jou:
Wow: Love Islands Eilish onherkenbaar op oude foto
Showbizz
  • Rooijakkers over de Vloer
  • Love Island