Temptation’s Roshina onthult hoe het nu met haar en Karim gaat 

Het viel Instagrammers op dat Roshina nooit foto's van Karim plaatst.

Lees ook

Roshina en Karim deden mee aan Temptation Island omdat Karim vaak de grenzen in hun relatie opzocht. Op het eiland moest hij zich bewijzen. Hun relatie overleefde de ultieme relatietest ternauwernood, maar hoe gaat het nu eigenlijk met de twee?

Werken aan de relatie

Nadat ze het eiland verlieten – als koppel weliswaar – vertelde Roshina dat zij en Karim veel van elkaar houden, maar dat ze nog niet wist wat de toekomst ging brengen. “Er zijn te veel dingen die we nog moeten oplossen”, zei ze daar destijds over.

Maar of de twee aan hun relatie hebben gewerkt? Dat is maar de vraag. Op Instagram viel het volgers van Roshina op dat ze geen foto’s met Karim postte en LoveReality besloot poolshoogte te nemen. Blijkbaar heeft de Noord-Brabantse er een goede reden: “Karim en ik hechten allebei erg veel waarde aan onze privacy en dat is dan ook gelijk de reden waarom we ervoor kozen om sommige dingen privé te houden.”

Het oude patroon

De ex-Temptation-deelneemster vertelt dat zij en Karim elkaar dagelijks zien, maar dat ze een tijd terug besloten om elkaar vrijer te laten. Dit omdat de twee merkten dat ze terugvielen in hun oude patroon. “Wij hebben het allebei erg druk met ons eigen ding en zijn bezig met onze eigen groei en ontwikkeling. Onze connectie is heel intens, sterk en liefdevol, maar het verleden is voor ons beide heel heftig geweest. Daardoor hebben we veel persoonlijke groei, ontwikkeling en ervaringen gemist. We gunnen elkaar deze groei.”

Bron: LoveReality | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook