Zien: de eerste beelden van Echte Gooische Moeders

De Echte Gooische Meisjes zijn na twaalf jaar eindelijk weer terug.

Lees ook

Je kent ze vast nog wel, de Echte Gooische Meisjes. In 2008 braken de meisjes uit 't Gooi door met hun eigen realityprogramma. Twaalf jaar later keren de dames terug op het scherm, maar dan nét iets meer grown up. Hier zie je de eerste beelden van hun nieuwste programma: Echte Gooische Moeders.

Comeback

Het is inmiddels al heel wat jaren geleden dat we konden genieten van het drama van Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer. In Echte Gooische Meisjes waren ze allemaal nog piepjong, zo rond de achttien jaar. Inmiddels zijn ze helemaal volwassen. Pauline, Bo, Kimberly en Leslie zijn allemaal al moeder en Florine is momenteel zwanger van haar eerste kindje!

Dat de Gooische dames nog steeds hartstikke hecht zijn, is te zien op hun gezamenlijke Instagram. Ruim 30 duizend mensen volgen het account van de Echte Gooische Moeders.

Terug op tv

Héél binnenkort hoeven we Pauline en haar bff's niet meer enkel op social media te volgen. Vanaf 4 november kunnen we op Videoland weer meegenieten van het gezinsleven in 't Gooi. Op haar Instagram deelt Pauline alvast een sneak peek van de realityshow. Wij zien in ieder geval al lekker veel luxe, mooie jurken én de nodige champagne voorbij komen, dus dat belooft veel goeds.

“Het blijft tenenkrommend om jezelf terug te zien (én te horen)”, schrijft de realityster onder het bericht. Toch is ze trots op het resultaat. “Ik hoop dat jullie het programma kunnen gaan omarmen en dat onze persoonlijke verhalen jullie zullen raken, maar dat ze jullie bovenal zullen vermaken.”

Wij zijn erg benieuwd! Je bekijkt de eerste beelden van Echte Gooische Moeders hieronder.

Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook