Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze Love Is Blind-deelnemer wordt vader

Hij is slechts drie maanden samen met zijn vriendin.

Jessica en Mark

De Netflix-hit Love is Blind was een succesverhaal voor Amber Pike en Matt Barnett en voor Lauren Speed en Cameron Hamilton. Inmiddels zijn beide stellen alweer een jaar getrouwd. Toch zijn zij niet in verwachting van hun eerste kindje. Het is Mark Cuevas, die voor het eerst vader wordt.

Love is Blind

In Love is Blind werd Mark gekoppeld aan de twaalf jaar oudere Jessica Batten. Ondanks zijn romantische pogingen, bleek het leeftijdsverschil een te grote rol te spelen voor Jessica. Mark leek niet al te veel liefdesverdriet te hebben en papte al snel aan met LC, die hij ook leerde kennen tijdens het datingprogramma.

De relatie met LC hield niet lang stand. Het bleek namelijk al snel dat Mark, die tijdens de show zo romantisch en loyaal overkwam, van meerdere walletjes snoepte.

Baby Cuevas

Inmiddels is Mark helemaal gesetteld met Aubrey Rainey en is er dus een baby op komst. De twee zijn sinds afgelopen zomer samen. "We hebben elkaar ontmoet in een restaurant in Atlanta. We hielden contact en begonnen elkaar regelmatig te bezoeken", vertelt het stel aan People. "We zijn op 4 juli op reis geweest naar Savannah, Georgia, waar we officieel begonnen te daten en sindsdien zijn we nooit meer van elkaars zijde geweken."

Op Instagram laten Mark en Aubrey weten dat zij uitkijken naar de komst van baby Cuevas. Ze verwachten hun 'little pumpkin' in april 2021 en hebben zelfs al een eigen Instagramaccount voor de baby aangemaakt. "Ik kan niet wachten om mijn ouders te ontmoeten", schrijft 'de baby'.

Reacties

Onder Marks foto wordt enthousiast gereageerd op het nieuws. Oud-deelnemers Damian Powers en Giannina Gibelli, die in de show uiteindelijk niet trouwden maar later wél weer bij elkaar kwamen, zijn enorm blij voor Mark en Audrey. "Gefeliciteerd. Je gaat een geweldige vader worden. Ik wens jullie drie alle liefde en geluk toe", schrijft Damian onder de foto.

Misschien ook voor jou:
Netflix heeft groot nieuws voor Love is Blind-fans
Showbizz
  • Love is Blind, Instagram