OMG! Komt er een vervolg van Echte Gooische Meisjes?

Te leuk! Zó zien de Echte Gooische Meisjes er nu uit

De dames zijn verdergegaan onder de naam Echte Gooische Moeders.
Echte Gooische Meisjes

Zegt het tv-programma Echte Gooische Meisjes jou nog iets? De Gooische meisjes braken in 2008 door met hun eigen realityprogramma en zien de dames er anno 2020 uit!

Show

Pauline Wingelaar, Bo Wilkes, Florine Hofstee, Kimberly Bosman en Leslie Keijzer waren zo'n twaalf jaar geleden te zien in hun eigen realityshow. De dames waren destijds allemaal nog piepjong en inmiddels is er dus veel veranderd, maar ze zijn allemaal nog zeer goed te herkennen.

Moeders

De 'meisjes' gaan nog steeds met elkaar om en hebben zelfs een gezamenlijk Instagram-account, genaamd Echte Gooische Moeders, waarop ze dagelijks de leukste kiekjes van zichzelf en hun gezin plaatsen.

Pauline, Bo, Kimberly en Leslie zijn allemaal al moeder en Florine is momenteel zwanger van haar eerste kindje! Bijna 30.000 mensen volgen het account waarop de dames foto's plaatsen van hun drukke mom-life. Naar eigen zeggen vinden de dames het fantastisch dat al hun kinderen met elkaar kunnen opgroeien en hopen ze dat ook zij later dikke vrienden blijven.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f703e7b27956', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });