Aha! Dit is waarom André de tattoo van Monique weg liet halen

André Hazes doet zeer opvallende onthulling over relatie Bridget Maasland

De zanger praat openhartig over zijn korte relatie met Bridget.
André Hazes

André Hazes doet een opvallende onthulling over de periode waarin hij samen was met Bridget Maasland. De zanger vertelt tijdens een interview dat hij "wat minder had moeten drinken" in de periode met Bridget. Hmmm....

Bridget

André was gisteren op bezoek bij de talkshow Op1 om te praten over zijn nieuwe album Thuis. Echter, het gesprek dwaalde al gauw af naar het privéleven van de zanger en zijn korte relatie met Bridget.

"Ik heb heel veel aan mezelf te danken. Ik had in die tijd gewoon beter na moeten denken en wat minder moeten drinken", begint hij.

Relatie

"Ik was mezelf niet, ik handelde meer als Freddy Heineken", aldus André over zijn tijd met de presentatrice waarin hij naar eigen zeggen niet alles met zijn volle verstand deed. Inmiddels is André alweer een tijdje nuchter en terug bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Toch heeft hij iets moois overgehouden aan de korte fling met de blondine: zijn nieuwe album. Het schrijven brengt hem namelijk terug naar de tijd dat hij niet meer thuis woonde bij zijn gezin, maar een relatie had met Bridget.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f93766034a5c', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });