Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Roxeanne Hazes zet jarige Fender in het zonnetje

Fender mag vandaag zes kaarsjes uitblazen. 

Fender Roxeanne Hazes

Vandaag is het een bijzondere dag voor Roxeanne Hazes en Erik Zwennes. Hun zoontje Fender is namelijk jarig! Om dit te vieren zet Roxeanne haar zoon op Instagram in het zonnetje en deelt ze een reeks lieve foto's.

'Je verdient al het geluk'

"Happy birthday, allerliefste", begint Roxeanne haar bericht. "Ik houd zoveel van jou dat het soms gewoon een beetje pijn doet. Ik wil je groter zien worden en tegelijkertijd breekt het mijn hart om je groter te zien worden", gaat de zangeres verder. Roxeanne deelt dat ze ontzettend dankbaar is voor haar zoon. "Mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk en er is niets wat dat ooit kan veranderen."

"Alle mooie eigenschappen van papa en mij zitten in jou, en je verdient alle liefde en aandacht van ons. Je bent het grootste geluk van mijn leven en er is geen mooiere taak dan jouw mama zijn! ❤️"

Roxeanne deelt niet alleen een te lieve tekst, maar plaatst ook een reeks foto's van haar gezin op Instagram:

Ook papa Erik neemt de tijd om Fender op Instagram te feliciteren. "Vele kanten van dezelfde jarige. Ik hou van jou en ben zo trots op je. Fender is zes 🥳🤘❤️." Daarbij deelt Erik een reeks leuke en grappige foto's van zijn zoon.

Felicitaties

In de reacties regent het lieve berichten voor Fender, Roxeanne en Erik. "Van harte liefie! Maak er een hele leuke dag van en een dikke kus voor die knappe jarige Job van tantie", schrijft Patty Brard. Ook Jim Bakkum, Bobbi Eden, Trijntje Oosterhuis en Mart Hoogkamer laten een felicitatie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd met Fender!

Showbizz
  • NL Beeld