Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aha! Dit is waarom André de tattoo van Monique weg liet halen

Heeft dit te maken met de tijdelijke breuk van het stel?

André Hazes

André Hazes heeft de tatoeage in zijn nek, waarop de naam van zijn vriendin Monique te lezen was, enige tijd geleden weggehaald. Waarom? Daar geeft de zanger na een lange tijd eindelijk duidelijkheid over.

Tattoo

Aan Veronica Magazine vertelt André: "Ik had Monique op mijn ketting en ik had Monique in mijn nek. Van alle kanten moesten ze zien: 'ik hoor bij haar'. Als ik foto's van die tatoeage zag, irriteerde 'ie me. Het was zo'n zwaar blok, terwijl de Maya-kalender op mijn rug best mooi is."

Eén ding is dus duidelijk: het verwijderen van de tattoo had niets te maken met de breuk van het koppel.

Dré

André zou volgens meerdere geruchten in New York een tattoo voor zijn ex-liefje Bridget Maasland hebben gezet. Dit ontkracht de zanger al gauw.

"Ik was met Djarno in New York en daar had ik het leuke idee om elke dag een andere tatoeage te laten zetten. Dit (een tekst op zijn arm) was dag één, de brug daaronder was dag twee. Op dag drie zou ik een portret van Elvis op mijn hand laten zetten. Gelukkig had die man daar geen tijd voor dus ik ben gered. Ik moet gewoon even iets meer gaan nadenken", aldus André.

De zanger presenteert momenteel het tv-programma Getekend voor het leven. In deze show geeft hij mensen de kans om tatoeages weg te laseren waarvan zij spijt hebben.

Misschien ook voor jou:
André Hazes onthult: 'We hebben samen besloten te stoppen'
Showbizz
  • RTL Nieuws
  • Brunopress