Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Love Islands Victoria reageert op breuk met Ziggy

Ook reageert ze op haar vermeende relatie met voetballer Justin Kluivert.

Victoria

De liefde tussen het Love Island-koppel Ziggy en Victoria is finito. Het koppel leek dolgelukkig met elkaar, maar helaas was de koek op. Voor een lange tijd lieten de twee niets los over de eventuele breuk, maar inmiddels heeft Victoria van zich laten horen.

Uit elkaar

Victoria en Ziggy – ook wel Viggy genoemd – waren tijdens het Videoland-only seizoen van Love Island al vanaf de eerste aflevering happily in love. Tot voor kort waren de twee nog dolgelukkig met elkaar. Zo deelden ze regelmatig romantische foto's van elkaar op Instagram.

Echter, de foto's waren plotseling verwijderd en ook verdwenen hun namen uit elkaars Instagram-bio. En guess what? Het liefdeskoppel is officieel niet meer samen, zo bevestigde Victoria aan RTL Boulevard. "Ziggy en ik zijn uit elkaar, omdat ik merkte dat we te verschillend dachten over bepaalde dingen", begint Victoria.

Toekomst opbouwen

"Het kwam ook doordat er een leeftijdsverschil van acht jaar was. Ik kon mij niet voor honderd procent geven en ik wil pas met iemand zijn als ik helemaal zeker weet dat ik met diegene een toekomst wil opbouwen", gaat Victoria verder.

Ook laat de blondine weten dat ze zich voor nu volledig wil focussen op haar eigen leven. "Ik ga me nu volledig focussen op mezelf en op mijn eigen ontwikkeling."

Justin Kluivert

Dat het liefdeskoppel uit elkaar is, is niet geheel onverwachts. Al een tijd lang gingen de geruchten rond, aangezien het koppel niet meer op elkaars Instagram te zien was. Niet de breuk tussen 'Viggy' kwam de afgelopen tijd vaak ter sprake, ook zou Victoria een relatie hebben met voetballer Justin Kluivert. Iets wat volgens de blondine absoluut niet waar is.

"Er is nog geen nieuwe liefde op mijn pad gekomen. Justin is een goede kennis, ik heb geen idee met wie hij momenteel samen is. Niet met mij in ieder geval."

Misschien ook voor jou:
Oh no: is dit Love Island-koppel uit elkaar?
Showbizz
  • RTL Boulevard
  • RTL